Curs valutar live :     1 EURO (€) = 4.9485 RON     1 USD ($) = 4.5545 RON


Despre noi

S.C. Freedom Insurance BROKER S.R.L. este societate cu raspundere limitata înfiintata în baza Legii nr. 31/1990, republicata, cu un capital social de 150.000 RON.

Freedom Broker este persoană juridică română având forma de organizare de societate cu raspundere limitata, al cărei obiect de activitate constă în intermedierea de asigurări generale, potrivit prevederilor actului constitutiv

Sediul societăţii este în România, Bucureşti, sectorul 2, strada Caimatei nr. 20, parter

Registrul intermediarilor Freedom Broker, in conformitate cu Norma 19/2016 a ASF, poate fi vizualizat aici.

Stimati clienti,

Va aducem la cunostiinta contextul actual al pietei asigurarilor, marcat de retragerea de catre ASF a autorizatiei de functionare a Societatii Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. si deschiderea procedurii falimentului impotriva societatii. Aceasta stare de fapt a generat o serie de situatii de natura a afecta clientii de produse de asigurare, prin ingreunarea, in anumite cazuri, a proceselor de ofertare si emitere a politelor de asigurare de tip RCA, distribuite prin intermediul intermediarilor in asigurari.

In aceste conditii, daca va incadrati in categoria clientilor de asigurare cu risc ridicat, va puteti adresa BAAR (Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania) pentru o oferta pentru incheierea unui contract RCA.

Toate detaliile despre procedura BAAR de urmat in astfel de situatii le gasiti accesand linkul: https://www.baar.ro/asigurati-cu-risc-ridicat/.